Velkommen til over en meter med snø og milevis med nykjørte løyper! - Gamlestølen - Fjelleventyret i Valdres
Søkeresultatene dine

Velkommen til over en meter med snø og milevis med nykjørte løyper!

mars 2, 2020
| 0
 

Velkommen til over en meter med snø, milevis med nykjørte løyper, åpen slalåmbakke og mulighet for en rekke andre aktiviteter i ekte snø. Vi har hyttetomter til salgs!
Sommer som vinter starter ubegrensede turmuligheter rett utenfor hyttedøra. Du får tilgang til et svært snøsikkert høyfjellsområde. Spåtind på 1414 m.o.h. er det høyeste punktet. Nasjonalparkene Langsua og Jotunheimen ligger inntil hyttegrendene. Fra terrassen på Gamlestølen kan studere fuglelivet i vårt eget nasjonalparkområde Langtjern.
Finn din drømmetomt og velg en hvilken som helst hyttetype. Vårt eget entreprenørfirma utfører grunnarbeider og sålestøping uten lange ventetider. Se mer informasjon her: Tomteinfo!

 • Hyttetomt på Gamlestølen i Valdres

  Du er velkommen til å kjøpe tomt i en av våre hyttegrender Skåletjernshøgda, Graneistølen, Bakkotjednet og Gamlestølen -som ligger fra 950 til 1020 m.o.h.

  Tilbring fritiden din i et eldorado for jakt, fiske og bærplukking. Sommer som vinter starter … Les om våre hytteområder

 • ÅPNINGSTIDER!

  VÅR / SOMMER 2020 ☀️🏔🌿

  Fjellstogo holdes fortsatt stengt. Slik som det ser ut nå vil det bli åpning medio/ultimo juni. Vi kommer tilbake med mer informasjon om når vi kan åpne igjen.

  TOMTEVISNING
  Kontakt oss gjerne med spørsmål eller for avtale om visning på telefon 905 28 953 eller e-post: kb@gamlestolen.no.

 • Vårt tomteprospekt

 • FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Compare Listings