Han er gjestfri. Han elsker å ha folk rundt seg. Satidig er han en energibunt som jobber døgnet rundt. Joda, han blir sliten han også:

-Jeg blir selvfølgelig sliten. Det er mye jobb for å få dette til, men det blir sånn når man jobber med et livsverk, man elsker det så høyt at energien tar liksom aldri slutt. Setningen faller idet solnedgangen farger himmelen og profilene av fjellene blir stadig mørkere.

-Se. Se så vakkert det er. For en perle dette er.

Kjell er oppvokst på slekstgården bare et steinkast unna. Da han begynte å jobbe med området tidlig på 2000 tallet, var det få hytter i området - og ingen planmessig utbygging. Nå har hytteentusiastene strømmet til fjellbygda i Etnedal og mange flotte byggverk er satt opp de siste årene.

-Det er viktig for oss at det som bygges ser pent ut, at tomtene er så store at folk ikke føler naboen for tett innpå. Det er lagt opp slik at folk skal kunne nyte oppholdet og føle den friheten et fjellliv føler med seg. Derfor har vi som tomteutbyggere også lagt mye jobb ned i infrastrukturen, det være seg adkomstveier, vann og kloakk, elektrisitet og tilgang på bredbånd, forteller Kjell.

Kjell2.jpg

Kjell Bergum kikker ut over fjellheimen fra vinduet på Fjellstogo.

-Det er ekstremt vakkert her. Jeg blir aldri lei disse fjellene. De har vært i livet mitt siden jeg ble født, så jeg burde vel ha gått lei. Men jeg er forstatt like entusiastisk på områdets fremtid, sier Kjell, grunneier og odelsgutt.

KJELL BERGUM:

-Dette er livsverket mitt

Kjell 4.jpg

Selv er han gammel idrettsmann, en gang langrennsløper på høyt nasjonalt nivå. Det har gitt han mange fordeler når han nå skal bygge ut denne delen av Synnfjell.

-Når melkesyra pipler ut av ørene, gir man seg likevel ikke. Den stayerevnen har vært god å ha med seg. Dette er et prosjekt som tar tid hvis man skal bygge kvalitet for kunder. Det er ofte store investeringer både for Gamlestølen og for potensielle nye hyttebyggere. Derfor setter vi kvalitet og god service i høysetet, avslutter Kjell.

Gamlestølen er en aktiv plass.Hytteieren bruker hyttene mye, folk kommer stadig på visning og det er mange aktiviteter året rundt.

Kjell like å ha folk rundt seg. Visninger med potensielle kunder er selvfølgelig viktig for at potensielle hyttebyggere skal få god nok informasjon

Kjell Bergum 4 - 1.jpeg
Kjell4.jpg
Kjell 3.jpg
Gamlestølen Kjell portrett1 - 1.jpeg