Lei en hytte i Fjelleventyret! - Gamlestølen - Fjelleventyret i Valdres
Søkeresultatene dine

Lei en hytte i Fjelleventyret!

august 6, 2019
| 0
 

Frister det med en tur til fjells? Fjelleventyret er tilgjengelig selv om du ikke har egen hytte. På Gamlestølen har vi syv fullt utstyrte utleiehytter med total kapasitet til 43 personer. I våre hytter er også hunder velkomne. Hyttene er utstyrt med dyner og puter. Hvis du ønsker det enkelst mulig så kan du leie sengetøy og få oss til å vaske hytta etter oppholdet.

Vi har sommerkampanje på våre utleiehytter! Booker du mer enn 3 netter så får du 1 natt ekstra gratis. Du kan bestille på booking@gamlestolen.no eller ringe 45 97 88 45. Sommeren her oppe på Gamlestølen er fantastisk! Sommer som vinter starter ubegrensede turmuligheter rett utenfor hyttedøra.

14 manns hytter:
Hyttene ligger usjenert til på Gamlestølen. De har tradisjonell og koselig standard med vestvendt terrasse. 120 kvm stor hytte. Stue med peis og kabel-TV. Kjøkken med spisestue, oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr med ovn. I første etasje er det ett soverom med dobbeltseng, og to soverom med familiekøye. I andre etasje er det to soverom med dobbeltseng og en ekstraseng. Ett stort bad med dusj og toalett, og et ekstra toalett.

5 manns hytter:
Tradisjonelle, flotte og nyoppførte med vestvendt terrasse. 50 kvm stor hytter. De har stue med peis og kabel-TV. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr med ovn. Ett soverom med familiekøye 150/90 og en hems med 2 x 120 senger. Bad med dusj og toalett.

 • Hyttetomt på Gamlestølen i Valdres

  Du er velkommen til å kjøpe tomt i en av våre hyttegrender Skåletjernshøgda, Graneistølen, Bakkotjednet og Gamlestølen -som ligger fra 950 til 1020 m.o.h.

  Tilbring fritiden din i et eldorado for jakt, fiske og bærplukking. Sommer som vinter starter … Les om våre hytteområder

 • ÅPNINGSTIDER!

  SOMMER 2020 🌸🌼🌺
  Fra 10.7 har vi sommeråpen Fjellstogo hver dag mellom klokken 12.00 – 20.00.

  Velkommen! 😇

  Tomtevisning!
  Kontakt oss gjerne med spørsmål eller for avtale om visning på telefon 905 28 953 eller e-post: kb@gamlestolen.no.

 • Vårt tomteprospekt

 • FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Compare Listings