Løypene må også stenges! - Gamlestølen - Fjelleventyret i Valdres
Søkeresultatene dine

Løypene må også stenges!

mars 13, 2020
| 0
 

Styresmaktene og FHI har anmodet alle om å bli på sine hjemsteder, blant annet ikke reise til hytta. Dette har i alt for liten grad blitt respektert.
De fleste hyttekommuner har ikke en beredskap som klarer å hjelpe lokalbefolkningen samtidig med et stort antall hyttegjester om en krisesituasjon
skulle oppstå. Et av de nye tiltakene er å oppfordre løypelagene til ikke å kjøre løyper.

Her er meldingen som vi mottok på Løypelagets Facebook side:
Til alle løypelag i Etnedal!
Etnedal kommune oppfordrer til at all løypekjøring stanses inntil videre med bakgrunn i den pågående situasjonen med koronavirus.
Dette er konklusjonen etter møte i kriseledelsen i dag.
Sign»

Med bakgrunn i denne oppfordringen vil ikke Løypelaget og Gamlestølen kjøre løyper fra den 14.d.m. og inntil ny beskjed blir gitt fra kriseledelsen i kommunen.

 • Hyttetomt på Gamlestølen i Valdres

  Du er velkommen til å kjøpe tomt i en av våre hyttegrender Skåletjernshøgda, Graneistølen, Bakkotjednet og Gamlestølen -som ligger fra 950 til 1020 m.o.h.

  Tilbring fritiden din i et eldorado for jakt, fiske og bærplukking. Sommer som vinter starter … Les om våre hytteområder

 • ÅPNINGSTIDER!

  VÅR / SOMMER 2020 ☀️🏔🌿

  Fjellstogo holdes fortsatt stengt. Slik som det ser ut nå vil det bli åpning medio/ultimo juni. Vi kommer tilbake med mer informasjon om når vi kan åpne igjen.

  TOMTEVISNING
  Kontakt oss gjerne med spørsmål eller for avtale om visning på telefon 905 28 953 eller e-post: kb@gamlestolen.no.

 • Vårt tomteprospekt

 • FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Compare Listings