GAMLESTØLEN -da og nå..

Gamlestølen eies og drives av Kjell Bergum. For noen år siden bestemte Kjell seg for å utvikle fjellet han er oppvokst, slik at flere kunne få ta del i den unike naturen som omgir denne delen av Synnfjell, midt i mellom Beitostølen og Lillehammer. Gamlestølen ligger i Etnedal kommune i Valdres.

Fra Oslo tar det drøye to timer å komme seg til fjells – og rett ut en natur hvor du kan nyte uten at du har andre folk rundt deg på alle kanter.

Gamlestølen er et gammel seterområde hvor det har vært drift i uminnelige tider. Kjell er opptatt av at denne kulturen skal beholdes. De som allerede har kjøpt tomt og bygd hytte i området, føler virkelig at dette fjellområdet er noe unikt.

Når det gjelder hytteutbygging, er det lagt ned mye jobb i god infrastruktur. Vann, kloakk, elektrisitet og bredbånd er lagt inn til hytteveggen.

Her kan det moderne famlilielivet og det primitive fjelllivet gå som hånd i hanske. Som et samlingspunkt oppe på fjellet, har man utviklet Fjellstogo til et utmerket spisested og eventlocation. Fra besøksgården vil det etter avtale bli arrangert alt fra rideturer til hundekjøring avhengig av årstid.

 

Man er opptatt av at området skal brukes og oppleves i pakt med naturen. Derfor er det vinterstid milevis med preparerte skiløyper hvor du er garantert snø fra tidlig høst og ut i april.

Screenshot 2020-02-22 at 18.33.44.png
Hengekøyefestivalen.jpg
Kjell Bergum natur 7 - 1.jpeg
Kjell Bergum natur 3 - 1.jpeg
Kjell Bergum natur 9 - 1.jpeg
Gamlestølen hytte høst 1 - 1.jpeg
Gamlestølen solnedgang - 1.jpeg
Gamlestølen skigard - 1.jpeg
Gamlestølen hytter vinter 1 - 1.jpeg

Gamlestølen - tradisjon og nybygg i skjønn forening