FORGOT YOUR DETAILS?

Utleiehytter på Gamlestølen

Utleiehytte_1_Gamlestolen

 

Lei en hytte i Fjelleventyret

Frister det med en tur til fjells? Fjelleventyret er tilgjengelig selv om du ikke har egen hytte. På Gamlestølen har vi nå 7 fullt utstyrte utleiehytter med total kapasitet til 43 personer. I våre hytter er også hunden velkommen. Hyttene er utstyrt med dyner og puter. Hvis du ønsker det enkelst mulig så kan du leie sengetøy og få oss til å vaske hytta etter oppholdet.

14 manns hytter:
Med usjenert beliggenhet på Gamlestølen. Tradisjonell, koselig standard. Vestvendt terrasse. 120 kvm stor hytte. Stue med peis og kabel-TV. Kjøkken med spisestue, oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr med ovn. I første etasje 1 soverom med dobbeltseng, 2 soverom med familiekøye. I andre etasje 2 soverom med dobbeltseng og en ekstraseng. Bad med dusj og toalett. Ekstra toalett.

5 manns hytter:
Tradisjonelle, flotte og nyoppførte. Vestvendt terrasse. 50 kvm stor hytte. Stue med peis og kabel-TV. Lite kjøkken med spisekrok, oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr med ovn. Ett soverom med familiekøye 150/90 og hems med 2 x 120 senger. Bad med dusj og toalett.

For mer informasjon ring oss på tlf: 905 28 953 eller 611 21 700 -Epost: post@gamlestolen.no

 

TOP